Savú Parrilla

Brazil is the third red meat consumer country in the world. So, Brazilians love barbecue and it is part of their life. Spread all over the country, we have different types of grill houses: the common ones with cheap prices and no differential at all, the ones that try to bring some differential but fail on it, and now we have Savú Parrilla.


In a modern open air ambient, the steakhouse focuses on high standard red meat serving, with different sort of meat cuts and a unique experience.


Savú means smoke in Finnish, and so we have used this "smokiness" on its entire communication.


O Brasil é o terceiro país consumidor de carne vermelha do mundo. Então, os brasileiros adoram churrasco e isso faz parte da vida deles. Espalhados por todo o país, temos diferentes tipos de churrascarias: as comuns com preços baratos e nenhum diferencial, as que tentam trazer algum diferencial, mas falham, e agora temos o Savú Parrilla.


Em um ambiente moderno ao ar livre, a churrascaria se concentra em servir carnes vermelhas de alto padrão, com diferentes tipos de cortes de carne e uma experiência única.


Savú significa fumaça em finlandês, e por isso usamos esse "smokiness" em toda a sua comunicação.

 





See other projects

CONTACT

Want to see your company brand
with the look of a big company?